Starzone Sports AB

Starzone Sports lanserar Players Book

Starzone Sports lanserar Players Book

Pressrelease - Märsta 2018-02-02

 Starzone Sports lanserar ”Players Book” i samarbete med Winnerheads

Starzone Sports vision är att vara det marknadsledande hockeyföretaget i att erbjuda innovativa online tjänster för träning och coachning av spelare, lag och coacher.

För att förstärka denna position lanserar vi idag ”Players Book” för individuell utveckling av spelare paketerat i Winnerheads-appen.
Winnerheads-appen finns både för iOS, Android och webb och innehåller en stor mängd funktionalitet som hjälper våra spelare att utvecklas individuellt.

Startzone Sports ”Players Book” kommer i den första versionen innehålla:

  • Videoinspelning med live taggning där spelare direkt efter träning och match kan titta på sina höjdpunkter. Taggning kan ske på detaljnivå för de specifika moment du som spelare vill analysera.
  • Videobaserade träningsprogram för ett antal viktiga off-ice områden som ingår i basversionen av vår App.
  • Uppföljning av hälsodata såsom puls och sömn.
  • Möjlighet att dokumentera utvecklingssamtal.

I kommande versioner kommer erbjuda individuella program för både spelare, coacher och lag. Allt enkelt tillgängligt i Winnerheads-appen på din telefon, surfplatta eller dator.

Starzones Camper unika via vår ”Players Book”:

Alla spelare som medverkar på Starzones Camper kan till ett mycket förmånligt pris om 395 SEK per år köpa Players Book. Genom Winnerheads-appen får du videos, tester och camp-material levererat till ditt konto. Vår målsättning är att ytterligare förstärka kvaliteten och vad vi ger tillbaka i form av individuell utveckling och feedback och du kan över tid följa din egen utveckling i din Players Book

Första Campen där vi kommer att lansera Players Book är vår sportlovs Camp i Märsta. För kommande Camper såsom, påsklov, eftersäsong och sommar-Camper kommer Players Book vara en integrerad del av våra Camper.

Om Starzone Sports:

Starzone Sports är av Sveriges största och mest kompletta ishockeyaktörer inom utveckling av spelare, lag och föreningar. Med Camper i 6 länder som genomförs årligen, flera föreningssamarbeten i Sverige och globalt, samt mer än 30 spelare som coachas individuellt så är Starzone etablerad som en marknadsledande leverantör i Sverige med ambition att bli den ledande globala leverantören av tjänster inom ishockey.

Starzone Sports kommer från start ha ett brett utbud av produkter och tjänster såsom:

  • Camper året runt i Sverige, Lettland, Ryssland, Österrike, Sydafrika och USA
  • Online tjänster för coacher, lag och föreningar
  • Ett Akademiprogram för spelare
  • Europaansvariga för rådgivningsprogrammet Junior2Pro
  • Föreningsutveckling, såväl sportsligt som affärsmässigt.

Om Winnerheads:

Winnerheads ”develop your talents” - är en tekniskplattform för spelarutveckling. Winnerheads-appen används av tusentals idrottare i Sverige och även utomlands. Med lång erfarenhet av mjukvaru-utveckling och en passion för sport har man en optimal kunskap för att ligga nära tränare och klubbar för att hela tiden utveckla ny funktionalitet som skapar nya möjligheter i gränslandet mellan teknik och idrott.

För mer information om denna pressrelease, kontakta:

Starzone Sports:

Thomas Eriksson (VD)           +46701 47 83 84                        thomas@starzonesports.com

Hemsida: www.starzonesports.com

Facebook: https://www.facebook.com/starzonesportsab

Instagram: https://www.instagram.com/starzonesports/

Winnerheads:

Gabriel Schölander                 +46 707584232                           gabriel@winnerheads.se

Hemsida: www.winnerheads.com

 

Ladda ner hela pressreleasen: Pressrelease Players Book_2018-02-02