Landningssida Hockey Camp Sweden Sommar – vecka 29

Bekräftelse Hockey Camp Sweden Sommar - vecka 29


Hej, tack för din anmälan till Hockey Camp Sweden vecka 29. Vi har mottagit din anmälan och för att slutföra din anmälan och säkra din plats ska du göra följande:

    1. Klicka på länken för att betala Campen via vår webbshop:  .Vid anmälan till våra sommar Camper betalar du en handpenning.
    2. Om du har ett befintligt konto i vår webbshop så loggar du in med det. Är det första gången så skapar du ett konto. OBS! du ska skapa ett konto för spelaren som ska medverka på Campen då vi använder detta konto för att leverera filmer från Campen till spelarens App.
    3. Om betalningen ej går igenom via webbshoppen så beror det oftast på att det kort du använder inte är upplåst för internethandel. Normalt gör man det via sin Internetbank och man kan låsa upp kortet tillfälligt (tidsbaserat).
    4. Slutbetalning av Campen kommer genomföras senast 15 Maj. Vi kommer kommer skicka ut ett mail innan slutbetalning med en länk till betalningen.
    5. Schema kommer att läggas upp på hemsidan cirka 2 veckor innan Campen startar och ett meddelande kommer skickas ut med avisering.

Har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakt oss via telefon: +46 8 590 819 00 eller via e-post info@starzonesports.com

Ladda ner/skriv ut bekräftelse: Bekräftelse Hockey Camp Sweden Sommar - vecka 29