Intensity Summer Camp Landningssida

Bekräftelse Intensity Summer Camp


Hej, tack för din anmälan till Intensity Summer Camp vi har mottagit din anmälan och för att slutföra din anmälan och säkra din plats ska du göra följande:

 

1. Klicka på länken för att betala Campen via vår webbshop

 

2. Om du har ett befintligt konto i vår webbshop så loggar du in med det. Är det första gången så skapar du ett konto. OBS! du ska skapa ett konto för spelaren som ska medverka på Campen då vi använder detta konto för att leverera filmer från Campen till spelarens App.

 

3. Om betalningen ej går igenom via webbshoppen så beror det oftast på att det kort du använder inte är upplåst för internethandel. Normalt gör man det via sin Internetbank och man kan låsa upp kortet tillfälligt (tidsbaserat).

 

Glöm inte att skicka in eventuella matallergier via formuläret för allergi. Schema kommer att läggas upp på hemsidan senast 2 veckor innan Campen startar och ett meddelande kommer skickas ut med avisering. OBS! Alla spelare hamnar automatsikt i samma grupp vid anmälan. Detta kommer att justeras manuellt vid ett senare tillfälle.

 

Har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakt oss via telefon: +46 8 590 819 00 eller via e-post info@starzonesports.com