Summer Camp Tullinge

Skills camp för spelare födda 2005-2012

10-14 augusti (mån-fre) i Tullinge Ishall

Hur du ökar din fart!

Vår metodik

Våra kundlöften:

Anmälan och betalning

Detaljerad information:

Allt detta är inkluderat i Campen:

2 ispass varje dag

Totalt 2 isträningar per dag med fokus på detaljer som hjälper dig ta nästa steg i din utveckling. Vårt mål är effekten som du vill ha, oavsett om det är att bli snabbare, göra fler mål eller öka din puckkontroll.

1 off-ice pass varje dag

Varje dag kommer vi att köra 1 off-ice pass för att jobba extra med saker vi lärt oss på isen samt skapa kunskap om vikten att göra rätt saker även utanför isen.

100 % fokus på individuell träning - med och utan puck.

Vårt mål är att göra dig snabbare, till en bättre målskytt, skapa kontroll runt hela din kropp samt öka din kunskap om din individuella taktik i olika situationer.

Hög nivå av träning

Hög nivå träning av rörelsemönster, individuell taktik och teknik inom skridsko, klubbteknik och målskytte. Individuell träning med hög nivå av utmaning och kreativitet.

En camp för ambitiösa spelare som älskar hockey

På våra camper samlar vi spelare som älskar hockey, som älskar att träna och som brinner för att utvecklas. Våra camper är till för dig som vill ha lite mer och dela det med andra som tänker på samma sätt.

Coacher med lång erfarenhet

Våra coacher har en passion, din utveckling! Vi kommer skapa en fokuserad och tydlig miljö där du får optimal möjlighet att ta nästa steg i din utveckling tillsammans med coacher som har lång erfarenhet.

Vår träning ger dig den mest effektiva utvecklingen!

Hockey Camp Sweden

Customer testimonials