LAG-Online

Lag- Online erbjuder samarbetsytor för alla ledare och spelare inom ert lag. Genom samarbetsytor kan ni enkelt och snabbt, i ett modernt verktyg dela information mellan berörda ledare och spelare. Oavsett om det handlar om nästa träning, utvecklingssamtal med spelarna eller personliga träningsprogram. 

Genom att implementera Lag- Online erbjuder ni alla ledare och spelare en effektiv och rolig miljö där ni snabbt kan nå ut med kunskap till era spelare. Detta innebär snabbare och enklare kunskapsöverföring och att ni hela tiden maximerar möjligheten till utveckling. 

Lag-Online har möjlighet att erbjuda en eller flera delade kalendrar där ni enkelt kan hantera säsongsplaneringen av lagets verksamhet. Allt från träningsläger, cuper till utvecklingssamtal. Ni kan snabbt få ordning och göra det enkelt för alla ledare att se hela säsongsplaneringen i en samlad kalender. 

 

Du kan ansluta till Lag- Online på det sätt som passar dig bäst vid varje enskilt ögonblick, oavsett om du är på en mobil, padda eller sitter vid datorn. För mobil och padda finna en App-vy som enkelt kan läggas som en App på skrivbordet och där navigering sker med en knapptryckning. 

Vid en dator har du tillgång både att läsa och redigera online direkt i Lag- Online. Du kan enkelt lägga upp dokumentation via drag- and drop direkt från ditt lokala bibliotek. 

I Lag-Online kan ni kvalitetssäkra den sportsliga verksamheten genom färdiga träningar och övningar. Kombinera våra färdiga träningar med att bygga upp ett eget bibliotek av träningar och övningar som kvalitetssäkrar och skapar en unik position för er verksamhet. Ni kan snabbt och enkelt söka och filtrera efter den typen av träning ni vill få fram. 

 

Förutom färdiga träningar och övningar som kvalitetssäkrar er verksamhet får era tränare och spelare tillgång till instruktionsfilmer för skridsko, klubb- och passningsteknik. Genom dessa instruktionsfilmer kan ni som tränare själva fortbilda er och våga prova nya saker. Era spelare kan bli inspirerade att lära sig nya saker och genom det utvecklas.

 

Med hjälp av Fys- Online kan era spelare få fysträning av högsta kvalitet, såväl off- som on ice. Ni kan enkelt skapa personliga träningsprogram för att optimera utveckling av varje individ. 

Fys- Online innefattar övningar, färdiga träningar såväl som instruktionsvideos för alla övningar. 

Förfrågan LAG- Online