Nyheter

IK Waxholm och Starzone i nytt partnerskap

Starzone Sports är stolta att presentera att IK Waxholm valt Starzone som partner för individuell utveckling.
IK Waxholm har genom Starzone en gång i veckan teknikträningar i blockformat där spelare och ledare utbildas med målbilden att kontinuerligt utveckla teknikträning för att öka spelarnas individuella skicklighet och ge coacherna ny kunskap.
Utöver det kommer IK Waxholm erbjuda hockeyfritids en gång i veckan för dom spelare som vill ha mer teknikträning. Teknikträning på hockeyfritids skall ha rätt pedagogiskt innehåll men med glädje som sin bas och där spelarna får ”leka” fram teknisk kunskap.
Avtalet är skrivet på 1+1 år med en långsiktig ambition att tillsammans utveckla IK Waxholm som förening och göra ishockeyn i IK Waxholm än mer rolig och attraktiv.

”I en kommentar säger VD, Thomas Eriksson. Vi är glada och stolta att IK Waxholm valt Starzone som partner för att utveckla innehåll avseende teknikträning för spelarna och ge alla duktiga tränare i IK Waxholm möjligheten att få stöttning av våra Skills instruktörer.”

Michael Nilsson, Styrelseordförande i IK Waxholm kommenterar avtalet enligt; Styrelsen i IK Waxholm har en hög ambition att lokalt i Vaxholm erbjuda en träning som innehåller både rätt pedagogik och rätt ledarskap. Att kontinuerligt få hjälp av en extern partner för att stötta våra ideella ledare känns som rätt steg för att fortsätta utveckla vår verksamhet.
Att också erbjuda hockeyfritids och kombinera att vi som förening tar ett socialt ansvar samtidigt som vi erbjuder våra spelare som brinner för hockey extra möjligheter direkt efter skolan känns otroligt roligt.

Läs eller ladda ner hela pressreleasen: Pressrelease IK Waxholm_2017-08-24

För mer information:
IK Waxholm
Michael Nilsson, michael.nilsson@soderbergpartners.se
Starzone Sports
Thomas Eriksson, thomas@starzonesports.com, +46 701 47 83 84