Nyheter

Nytt avtal med Jar IL i Norge

Jar IL och StarZone Sports skriver avtal om Camper

Jar IL och StarZone Sports är mycket glada att presentera ett nytt partnerskap för att tillsammans utveckla Skills Camper i Norge.

I steg 1 kommer StarZone allokera skillsinstruktörer för Jar IL Skillscamp, vecka 26 i Oslo. Tillsammans kommer en 5 dagars camp genomföras för spelare födda 2012 till 2006.

Målet med avtalet är tillsammans utveckla Jar IL Camper och skillsträning i Oslo området.

Om Jar IL:

Jar ishockey har en lang historie som går helt tilbake til oppstart i begynnelsen av 1950-årene. Klubben har vært med på mange oppturer i norsk ishockey og har vært både en topp- og en breddeklubb med godt tilbud på de fleste alderstrinn. Vi kan se tilbake på de siste 20 årene med utendørs kunstisflate som sårt har trengt oppgradering, men har med stolthet klart å snu en drøm til å bli virkelighet med endelig å kunne tilby ishockey i en flott ny ishall. Vi ønsker å tilby barn og unge spennende og utviklende aktiviteter basert på stolte skøyte- og ishockeytradisjoner fra Jar. Jar hockey har opplevd en fantastisk rekruttering etter det nye anlegget stod klart og er nå den største klubben i Asker og Bærum og har lenge vært den sterkest voksende klubben i landet. Hjemmeside: http://www.jarisforum.no/ishockey

Om StarZone Sports

StarZone Sports är en av de ledande aktörerna inom spelarutveckling i Sverige. Vi har en bred portfölj av tjänster för klubbar och spelare, såväl i Sverige samt internationellt. Detta innefattar ansvar för spelar och ledarutveckling i flera klubbar, Camper hela året, ett hockeyspecifikt träningscenter samt online/App baserade tjänster för träning. Läs mer på www. starzonesports.com.

För frågor:

Jar IL StarZone Sports

Knut Henrik Spets Thomas Eriksson

+47 920 12 131 +46 701 47 83 84