Uncategorized

Klarna ny betalningspartner för Starzone Sports

Pressrelease – Starzone Sports Integrerar KLARNA

Starzone Sport sätter ett stort värde i att erbjuda enkla och säkra betalningslösningar för sina kunder i Sverige. Som ett led i att ytterligare förenkla och förbättra servicen för våra kunder så har vi valt Klarna som betalningspartner.

Med Klarna kan vi erbjuda våra kunder flera olika betalningssätt beroende på vad som passar dom vid varje enskilt tillfälle. Vi kan erbjuda kortbetalning, direktbetalning bank samt faktura.

Vi har också skapat en högre säkerhetsnivå genom att implementera en krypterad anslutning via SSL på både vår hemsida och webshop.

Klarna kompletterar våra befintliga betalningsprocesser bankgiro samt företagswisch som fortsatt kommer att finnas kvar.

 

Om Starzone Sports:

Starzone Sports är en av Sveriges största och mest kompletta leverantörer av tjänster och produkter för hockeyspelare. Vi erbjuder tjänster för föreningar, lag och spelare i en helhet som innefattar is, off-ice samt produkter.

Starzone är idag verksamt i 5 länder globalt med en vision om att globalt bli den ledande kompetens leverantören av hockeytjänster.

Läs mer på www.starzonesports.com

 

Om Klarna:

Klarna grundades i Stockholm 2005, utifrån en enkel och klar idé: Att göra det enklare för människor att handla. Idag är Klarna ett av Europas snabbast växande företag.

2014 gick vi ihop med SOFORT och skapade Klarna Group, Europas ledande betalningsleverantör. Klarna Group har över 1 500 anställda och är verksamma i 18 länder.

Drygt 45 miljoner konsumenter och 65 000 handlare använder våra lösningar och vårt mål är att bli det sätt som världen helst handlar på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *