KÖPVILLKOR

KÖPVILLKOR

Som kund hos Starzone Sports AB godkänner du följande Köpvillkor:

Moms

I alla produkter som vi säljer inom EU ingår moms med 25 %.

I alla utbildningar/träningscamper som vi säljer inom EU ingår moms med 6 %.

Försäljning till minderåriga

Vi ingår inte avtal om försäljning med personer under 18 år utan målsmans godkännande.

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning så skickar vi omgående en orderbekräftelse via e-post med information om beställningen. Vi uppmanar dig att kontrollera din orderbekräftelse så allt stämmer. Är något oklart så uppmanar vi dig att omgående kontakta oss. Denna orderbekräftelse gäller som kvitto.

Betalning

Hos oss är det enkelt, flexibelt och tryggt att handla. I vår kassa skiljer vi på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala.

Fakturabetalning utan extra avgift är förvalt betalningsalternativ där så är möjligt, men du kan välja att i nästa steg ändra till kortbetalning eller direktbetalning via din Internetbank

Fakturabetalning

För produkter gäller, när dina varor lämnar vårt lager skickas en faktura via e-post, som du har 14 dagar på dig att betala. Det tillkommer ingen extra avgift vid betalning med faktura. När du betalar med faktura så måste leverans av din order ske till din folkbokföringsadress.

För utbildningar- och träningscamper så skickas en faktura i samband med anmälan. Ni säkerställer er plats när fakturan är betald.

Kortbetalning

Du kan betala med Visa, MasterCard och American Express och vårt 3D Secure System gör att du alltid kan känna dig trygg när du handlar av Starzone Sports. Våra betaltjänster är certifierade enligt kort-industrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), vilket ger högsta möjliga säkerhet vid kortbetalningar.

När du betalar med kort har du möjlighet att få din leverans till alternativ leveransadress.

Direktbetalning via internetbank

Du slussas automatiskt vidare till din Internetbank, där du verifierar dig med mobilt BankID eller bankdosa. Pengarna dras sedan direkt från ditt bankkonto i samband med ditt godkännande av transaktionen.

Fullständiga villkor och information om vår smarta kassa hittar du på: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/42662/sv_se/checkout

Leveranser

Vi skickar alla beställningar med PostNord och UPS.

Order levereras normalt inom 3-10 arbetsdagar om varan finns i lager.

Hämtas vårt lager

Du hämtar dina produkter på vårt lager på Pionjärvägen 23 i Arlandastad. Vi har öppet måndag till fredag kl. 11-16.

Medtag orderbekräftelse och legitimation när du hämtar din beställning.

Varubrev

Mindre paket skickas som varubrev med PostNord och delas ut i din brevlåda. Du får då ett SMS om att en sändning är på väg till dig. Om paketet inte går ned i din brevlåda så skickas paketet till närmaste ombud, som består av 2.000 oberoende små butiker eller stora kedjor i Sverige. Ombuden har oftast öppet från tidig morgon till sen kväll och på helger. Du får ett SMS med sändningsnummer när paketet finns på ditt utlämningsställe. Ta med detta sändningsnummer och din legitimation när du hämtar ditt paket.

My Pack

Skickas med PostNord till närmaste ombud, där du själv hämtar ut din beställning. Du får ett SMS med sändningsnummer när paketet finns på utlämningsstället. Ta med detta sändningsnummer och din legitimation. Ombuden består av 2.000 oberoende små butiker eller stora kedjor i Sverige och de har oftast öppet från tidig morgon till sen kväll och på helger. Om din beställning innehåller ett enskilt paket som väger över 20 kilo, så skickas det paketet hem till dig med PostNord eller UPS.

Hemleverans

Din beställning skickas hem till dig med PostNord eller UPS.

Leveransförsening

Du har alltid rätt att häva köpet vid leveransförsening. Vi uppmanar dig att häva köpet via e-post eller brev, så att både du och vi får dokumentation på att du har hävt ditt köp.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst. Anmälan ska ske via e-post till info@betterhockey.se, eller via telefon till +46 (0)8 449 25 72. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att du märkt, eller borde ha märkt, felet. Det är därför viktigt att du tar av emballage och inspekterar produkterna noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.

För att ärendet ska kunna handläggas på bästa sätt, så ber vi att du behåller produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning så sker leverans av ny vara, avhjälpande av fel eller prisavdrag.

Ångerrätt och Returfrakt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Det innebär att när du köper en vara på postorder, eller via telefon, TV-shop eller Internet, så har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Om du ångrar köpet och skickar tillbaka en produkt, så betalar vi tillbaka hela beloppet inklusive fraktkostnad minus kostnad för administrationsavgift till dig och övriga avgifter inom 10 dagar. Administrationsavgiften är 250 SEK per order.

Ångrad produkt ska returneras i oförändrat och oanvänt skick och ligga i originalförpackning med tillhörande emballage. Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan, men du får inte använda den.

Vi har fri returfrakt. Kontakta vår kundtjänst för att få en fraktsedel för din retur. Du når oss på telefon +46(0)8 449 25 72, eller via mail info@betterhockey.se.

Returer skickas väl emballerade i ytterkartong till:
Starzone Sports AB

Pionjärvägen 23
195 60 Arlandastad
Sverige
+46-8-590 81900

Bifoga uppgifter om ditt namn, ordernummer och orsak till retur.

Paket som inte hämtas

För paket som inte hämtas så betalar du fraktkostnad till dig och returfrakt till oss.

Personuppgifter

Vi hanterar lagrade personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Vi registrerar inte dina personuppgifter och lämnar inte dina personuppgifter vidare till tredje part, förutom till de samarbetspartners vi använder för säker betalning.

Garanti och Reklamationsrätt

Vi säljer produkter med ett års garanti. Garantin omfattar inte felanvändning av produkt eller felinställd produkt. Det gäller även de fall där vi inte kan hitta något fel på produkten, eller då du själv har orsakat skadan. Produktgarantin gäller inte fel som uppstår vid egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten.

Observera att det för företag gäller andra regler för garanti- och reklamationsrätt. Företag får vid köp endast den garantirätt som ges från leverantören, där garantitiden kan variera mellan olika leverantörer. Företag har inte heller någon reklamationsrätt, utöver sin garantirätt från leverantören.

För att reklamera en vara ska du informera oss via telefon till +46-8-590 81900, eller via e-post till info@starzonesports.com. Vid godkänd reklamation ersätts du för eventuella kostnader. Reklamationer ska skickas med tjänsten ”Företagspaket”, eftersom vi inte har möjlighet att hämta paket hos ombud. Returer skickas väl emballerade i ytterkartong till:
Starzone Sports AB

Pionjärvägen 23
195 60 Arlandastad
Sverige
+46-8-590 81900

Bifoga uppgifter om ditt namn, ordernummer, orsak till returen och kontonummer för att vi ska kunna betala tillbaks pengarna.

Tvist

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.