Privacy Policy –

Policy regarding integrity and marketing

Policy avseende integritet och marknadsföring

Updates to our EULA and Privacy Policy

Swedish version down below. English and Swedish downloadable version above.

English version:

Integrity and Marketing Policy

  1. General

This privacy and marketing policy describes how Starzone Sports AB, org. No. 559073-9826, Blåbärsvägen 24, 186 45, e-mail: info@starzonesports.com, (“Starzone”, “we”) collects, uses, leaves and stores your personal information.

 

1.1 The Privacy Policy applies when Starzone provides services and products related to purchase, service issues and other contacts with Starzone, such as site visits. The privacy policy also applies to the processing of personal data made in the context of account holdings in the Starzone Webshop. ( “Account Holder”).

 

1.2 You should always be able to feel safe when you submit your personal information to us. We want to demonstrate with this Privacy Policy how we guarantee your personal information is processed in accordance with applicable privacy laws.

 

  1. Personal Data Responsible

Starzone is the personally responsible person for Starzone’s processing of your personal data and is responsible for such processing in accordance with applicable legislation. Starzone is also a personally responsible personally responsible for processing personal data in connection with account holdings in Starzone Webshop.

 

  1. When do we process your personal information?

3.1 In order for you to visit our website, buy our goods or services or contact us for service or information, we must collect and process personal information about you.

 

3.2 Starzone collects and processes personal information about you when completing a Starzone website purchase, using Starzone support, visiting Starzone’s website, or an event Starzone organizes or when you are in contact with Starzone. Information collected from you at the time of booking and purchase is necessary to enter into a contract with Starzone and to enable Starzone to offer its services and offers.

 

3.3 If you are Account Holder, Starzone collects personal information about you that you provide when registering account holdings. Starzone also collects information about you while you are Account Holder in the context of your account holding, such as your purchase history, how you interact with Starzone’s website, which deals you have been interested in by reading an email or clicking on a link. Starzone also handles tasks such as Starzone from time to time by access to your Starzone Webshop account. As Account Holder, you can update your details at any time by accessing “My Account”.

 

3.4 We also collect and update your address information through third party service for address update.

 

  1. What personal data do we treat about you?

4.1 For you who are a Starzone customer

The Personal Information Frifaktura collects and processes you as a customer who performs buying and using our support services are:

 

Name and identification number (social security number, national ID or organization number)

address

Phone number and email

payment details

Customer number

IP address and information about your use of Starzone’s website

4.2 For you who are Account Holder

 

The personal data Frifaktura collects and treats you who are Account Holder is:

 

Name and identification number (social security number, national ID or organization number)

address

Phone number and email

payment details

account Information

IP address and information about your use of the Frifactura website

Informatie over welke van onze producten of aanbiedingen u heeft geïnteresseerd, hoe u met onze nieuwsbrieven communiceert en welke gebeurtenissen u heeft gerapporteerd om

Information about your purchases

Information about your account holdings

Information about your purchases

Information about your account holdings

  1. Why do we treat information about you?

5.1 For you who are a Starzone customer

Starzone processes your personal data for different purposes. Mainly, Starzone processes your personal information in order to:

Completing our obligations to you as a customer, such as execution of purchase, invoicing and provision of support;

Allow general customer care and customer service, as for answering questions and correcting incorrect information;

Provide information and direct marketing, by mail, e-mail, SMS / MMS and phone regarding Starzone and selected partner’s goods and services;

Managing Customer Relationship and Providing Our Services;

Provide relevant information and custom offers in newsletters as well as on the web;

Verbeter ons klantenaanbod, zoals de ontwikkeling van diensten, producten en functies;

Prevent fraud and carry out risk management; AND

Follow applicable legislation, such as accounting laws.

The data can also provide basis for market and customer analyzes, market research, statistics, business tracking and business and method development related to the purchase of goods and services

5.2 For you who are Account Holder

In addition to the above statement, Starzone processes personal information about Account Holder also in order to:

Manage Account Holdings;

Provide you with the opportunity to use Account Holder Benefits, such as the ability to save favorites, pre-filled tasks, more payment options, easier handling of cases and complaints and ability to manage multiple addresses;

Provide special offers;

Enable communication with you as Account Holder by mail, email, phone or SMS / MMS; and

Enable personalized offers, promotion and event invitations via phone, mail, email and SMS / MMS.

  1. The legal basics of our processing of your personal data

6.1 Starzone bases the processing of your personal data on a number of legal bases. These are described in this section.

6.2 We treat your personal information, among other things, to fulfill the agreement with you as a customer or as Account Holder, such as to make bookings, purchases and to fulfill our obligations to you as Account Holder, such as simplified administration and order history. Based on this legal basis, we also treat you as Account Holder, such as your purchases, your behavior on our website, your interaction with Starzone, and your interest in our offerings and products in order to fulfill our commitment to providing you with personal offers.

 

6.3 Part of the processing of personal data we carry out is based on a so-called interest-rate balance. This applies, for example, to the treatment we take to send you offers about our goods and services and to make a limited segmentation of customers, such as based on total purchase sums. Starzone does not process sensitive personal data based on an interest weighing and does not perform any treatment that constitutes profiling based on a balance of interest.

 

6.4 In some cases, Starzone may have a legal obligation to process your personal information. This applies, for example, to the processing of personal data we perform in order to meet the requirements of the Accounting Act.

 

  1. Compilation of our personal data processing

Purpose Legal basis Categories of personal data Shelf life

TO MANAGEMENT, DEVELOP AND DELIVER OUR GOODS AND SERVICES AND SUPPLY SUPPORT Completion of Purchase Agreement (Sales Terms)

Name, address, telephone number and e-mail

Geographic information

IP address, device information, log information

Two years after you last been active with Starzone, for example by shopping with us or contacting our customer service

TO ENSURE THAT LAW REQUIREMENTS WILL BE AFFECTED, AS THE FINANCIAL STATEMENTS LEGAL OBLIGATION

Name, address, telephone number and e-mail

Geographic information

IP address, device information, log information

As long as we are required to store the data in accordance with applicable law

TO MARKET FRIFACTURA AND OUR COOPERATION PARTIES OR GROUP COMPANY PRODUCTS AND SERVICES BY POST, EMAIL, TELEPHONE AND SMS / MMS Interest Weighing

Name, address, telephone number and e-mail

Geographic information

IP address, device information, log information

Two years after you last been active at Frifaktura, for example by shopping with us or contacting our customer service

TO ADMINISTRATE YOUR ACCOUNTS, GIVE YOUR POSSIBILITY TO GIVE INDIVIDUAL ADMINISTRATIVE OFFERS AND POSSIBLE IMPORTANT COMMUNICATION BY POST, EMAIL, TELEPHONE OR SMS / MMS Completion of a Free Trade Account Agreement

Name, address, telephone number and e-mail

Geographic information

IP address, device information, log information Payment details

Customer number

Information on how to use our web, which of our offers you have been interested in, which of our newsletters you interacted with and which of your events you signed up for

Information about your purchases

Information about your account holdings

As long as you have an account in Starzone Webshop.

  1. Profiling

8.1 Starzone can process your personal information through profiling if you are Account Holder. If you are Account Holder, you will find information about using our web, which of our products, services and offers you have been interested in, which of our newsletters you interacted with and which of your events you signed up with, information about your purchases and information about your account holding to provide you with offers that we think fit you and to invite you to events we think you would like to go on.

 

8.2 You may object to the processing of personal data by profiling. To do this, call Starzone Customer Support or contact info@starzone.com. Once Starzone has received your notification, Starzone will stop processing your personal information for this purpose.

  1. How long do we save data about you?

9.1 Your personal information will only be stored as long as there is a need to save them to fulfill the purposes for which the data was collected in accordance with this Privacy Policy. Starzone may save the data longer if necessary to comply with legal requirements or to guard Starzone’s legal interests, such as if there is a legal process going on.

 

9.2 9.2 Starzone saves customer data for a maximum of 24 months after the customer last completed a purchase or otherwise integrated with Starzone.

 

9.3 Starzone saves information about Account Holder as long as the Account Holder has an account in Starzone Webshop.

 

  1. Who do we provide personal information to?

10.1 Starzone may disclose your information to third parties, such as Starzone Group companies and other affiliates, as well as card and communications service providers. Starzone may also provide your information to companies providing address updates services to ensure that we have the right address information for you.

 

10.2 Third Party Starzone discloses information to or otherwise provides information about a customer or Account Holder may use the information only for the purposes of selling and marketing Starzone and Starzone’s partners and group companies’ services and products or for the purpose of providing services related to Starzone’s agreement with you as a customer or account holder. If you apply for a credit when purchasing a product or service, your information may be disclosed to credit reporting companies.

 

10.3 Personal data may also be provided by Starzone if necessary to comply with applicable legal requirements or government requirements, to take advantage of Starzone’s legal interests or to detect, prevent or detect fraud and other security or technical issues.

 

10.4 Starzone may transfer your personal data to non-EU / EEA, if any of Starzone’s suppliers or partners are located there. If personal data is transferred to any non-EU / EEA country, Starzone will take steps to ensure that personal data remain protected and also take the necessary steps to legally transfer personal data to non-EU / EEA countries.

 

10.5 We will not sell your personal information to third parties unless we have your permission.

 

  1. Change of Privacy Policy

11.1 Starzone has the right to change the Privacy Policy at any time. Starzone will promptly notify you of changes to the Privacy Policy. If you do not accept the changes, you are entitled to terminate the agreement with Starzone before the amended Privacy Policy enters into force. You can terminate the agreement by contacting Starzone.

 

  1. The protection of your personal data

You should always be able to feel confident when you submit your personal information to us. Starzone has therefore taken the security measures needed to protect your personal data from unauthorized access, change and deletion.

 

  1. Your rights

13.1 Starzone is responsible for processing your personal data in accordance with applicable legislation.

 

13.2 Starzone will, at your request or on its own initiative, correct, disassociate, delete or supplement any information that is found to be incorrect, incomplete or misleading.

13.3 You are entitled to request

 

  1. Access to your personal information. This means that you are entitled to request a registry outline of the processing we conduct regarding your personal data. You are also entitled to receive a copy of the personal data being processed. You are entitled to once a calendar year, by written application, receive a registry extract from which personal data are registered about you, the purpose of the treatment and the recipients the information has been provided or to be disclosed. You also have the right to receive information on where the data has been retrieved if personal data have not been collected from you, the existence of automated decision making (including profiling) and the predicted period during which the data will be stored or the criteria used to determine this period. You also have the right to obtain information about your other rights listed in this paragraph in the registry extract.

 

  1. Correction of your personal data. We will prompt you to correct the incorrect or incomplete information we process about you as quickly as possible.

 

  1. Deletion of your personal data. This means that you are entitled to request that your personal data be removed if they are no longer necessary for the purpose for which they were collected. However, there may be legal requirements that we can not immediately delete your personal data in, for example, accounting and tax laws. We will then end the processing done for purposes other than complying with the legislation.

 

  1. Restriction of treatment. This means that your personal information is marked so that they can only be processed for certain delimited purposes. For example, you may request a limitation when you consider your information incorrect and you have requested a correction under item 12.3 b). Meanwhile, the accuracy of the data is investigated, their treatment will be limited.

 

13.4 Starzone will notify each recipient of which personal data has been disclosed in accordance with paragraph 10 above regarding any corrections or deletion of data as well as limitation of processing of data.

 

13.6 You are entitled to object to personal data processing performed on the basis of a balance of interest. If you object to such treatment, we will only continue treatment if there are legitimate reasons for treatment that weigh heavier than your interests.

 

13.7 If you do not wish to process your personal information for direct marketing, you are always entitled to object to such treatment by sending an email to info@starzonesports.com. Once we have received your objection, we will cease processing your personal data for such marketing purposes.

 

13.8 You may submit any complaints regarding the processing of your personal data to the Data Inspectorate.

 

  1. Cookies

When you visit our website, we use cookies, you will find more information about how we treat cookies in our cookie policy.

 

  1. Contact information

15.1 Do not hesitate to contact us if you have any questions about this Privacy Policy, the processing of your personal information or if you wish to request a registry extract. Our contact information can be found below.

 

Starzone Sports AB

Blueberry Road 24

186 45 Vallentuna

info@starzonesports.com

 

Swedish version:

Policy avseende integritet och marknadsföring

  1. Allmänt

Denna policy avseende integritet och marknadsföring (”Integritetspolicy”) beskriver hur Starzone Sports AB, org. nr 559073-9826, Blåbärsvägen 24, 186 45, e-mail: info@starzonesports.com, (”Starzone”, ”vi”) samlar in, använder, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter.

 

1.1 Integritetspolicyn gäller då Starzone tillhandahåller tjänster och produkter i anslutning till köp, serviceärenden och övrig kontakt med Starzone, såsom besök på webbplats. Integritetspolicyn gäller även den behandling av personuppgifter som görs inom ramen för innehav av konto i Starzone Webshop. (”Kontoinnehavare”).

 

1.2 Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.

 

  1. Personuppgiftsansvarig

Starzone är personuppgiftsansvarig för Starzones behandling av dina personuppgifter och ansvarar för att sådan behandling sker i enlighet med tillämplig lagstiftning. Starzone är även personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter inom ramen för innehav av konto i Starzone Webshop.

 

  1. När behandlar vi dina personuppgifter?

3.1 För att du ska kunna besöka vår webbplats, köpa våra varor eller tjänster eller kontakta oss för service eller information måste vi samla in och behandla personuppgifter om dig.

 

3.2 Starzone samlar in och behandlar personuppgifter om dig när du genomför ett köp på Starzones webbplats, använder dig av Starzone support, besöker Starzones webbplats eller ett event som Starzone anordnar eller när du på annat sätt har kontakt med Starzone. Informationen som samlas in från dig vid bokningar och köp krävs för att du ska kunna ingå avtal med Starzone och för att Starzone ska kunna tillhandahålla sina tjänster och erbjudanden.

 

3.3 Om du är Kontoinnehavare samlar Starzone in personuppgifter om dig som du lämnar vid din registrering av kontoinnehav. Starzone samlar även in uppgifter om dig under tiden du är Kontoinnehavare inom ramen för ditt kontoinnehav, såsom din inköpshistorik, hur du interagerar med Starzones webbplats, vilka erbjudanden du varit intresserad av genom att läsa ett mail eller klicka på en länk. Starzone behandlar även uppgifter som Starzone från tid till annan ges tillgång till genom ditt konto i Starzone Webshop. Som Kontoinnehavare kan du när som helst uppdatera dina uppgifter genom att gå in på ”Mitt konto”.

 

3.4 Vi samlar även in och uppdaterar dina adressuppgifter via tredje parts tjänster för adressuppdatering.

 

  1. Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?

4.1 För dig som är kund till Starzone

De personuppgifter Frifaktura samlar in och behandlar om dig i egenskap av kund som genomför köp och använder våra support-tjänster är:

 

Namn och identifikationsnummer (personnummer, nationellt id eller organisationsnummer)

Adress

Telefonnummer och e-post

Betalningsuppgifter

Kundnummer

IP-adress och information om din användning av Starzones webbplats

4.2 För dig som är Kontoinnehavare

 

De personuppgifter Frifaktura samlar in och behandlar om dig som är Kontoinnehavare är:

 

Namn och identifikationsnummer (personnummer, nationellt id eller organisationsnummer)

Adress

Telefonnummer och e-post

Betalningsuppgifter

Kontoinformation

IP-adress och information om din användning av Frifakturas webbplats

Information om vilka av våra varor eller erbjudanden du varit intresserad av, hur du interagerar med våra nyhetsbrev och vilka av våra event du anmält dig till

Uppgifter om dina inköp

Information om ditt kontoinnehav

Uppgifter om dina inköp

Information om ditt kontoinnehav

  1. Varför behandlar vi uppgifter om dig?

5.1 För dig som är kund till Starzone

Starzone behandlar dina personuppgifter för olika ändamål. Huvudsakligen behandlar Starzone dina personuppgifter i syfte att:

Fullgöra våra förpliktelser gentemot dig som kund, såsom genomförande av köp, fakturering och tillhandahållande av support;

Möjliggöra allmän kundvård och kundservice, som för att besvara frågor och rätta felaktiga uppgifter;

Lämna information och rikta marknadsföring, per post, e-post, SMS/MMS samt telefon avseende Starzone och utvalda samarbetspartners varor och tjänster;

Hantera kundförhållandet och tillhandahålla våra tjänster;

Ge dig relevant information och anpassade erbjudanden i nyhetsbrev samt på webben;

Förbättra vårt kunderbjudande, till exempel utveckling av tjänster, produkter och funktioner;

Förhindra bedrägerier och utföra riskhantering; samt

Följa tillämplig lagstiftning, till exempel bokföringslagar.

Uppgifterna kan även utgöra underlag för marknads- och kundanalyser, marknadsundersökningar, statistik, affärsuppföljning samt affärs- och metodutveckling relaterat till köp av varor och tjänster.

 

5.2 För dig som är Kontoinnehavare

Utöver uppräkningen ovan behandlar Starzone personuppgifter om Kontoinnehavare även i syfte att:

Administrera kontoinnehavet;

Ge dig möjlighet att använda Kontoinnehavets fördelar såsom möjlighet att spara favoriter, förifyllda uppgifter, fler betalningsalternativ, smidigare hantering av ärenden och reklamationer och möjlighet att hantera flera adresser;

Tillhandahålla specialerbjudanden;

Möjliggöra kommunikation med dig som Kontoinnehavare via post, e-post, telefon eller SMS/MMS; samt

Möjliggöra personliga erbjudanden, marknadsföring och eventinbjudningar via telefon, post, e-post samt SMS/MMS.

  1. De lagliga grunderna för vår behandling av dina personuppgifter

6.1 Starzone baserar behandlingen av dina personuppgifter på ett antal lagliga grunder. Dessa beskrivs i det här avsnittet.

6.2 Vi behandlar bland annat dina personuppgifter för att kunna fullgöra avtalet med dig som kund eller som Kontoinnehavare, så som för att genomföra bokningar, köp och för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som Kontoinnehavarare, såsom förenklad administration och orderhistorik. Med stöd av denna lagliga grund behandlar vi även uppgifter dig som Kontoinnehavare, såsom dina inköp, ditt beteende på vår hemsida, din interaktion med Starzone samt ditt intresse av våra erbjudanden och produkter för att kunna fullgöra vårt åtagande att tillhandahålla dig personliga erbjudanden.

 

6.3 En del av den behandling av personuppgifter som vi utför baserar sig på en så kallad intresseavvägning. Detta gäller exempelvis den behandling vi utför för att kunna skicka erbjudanden till dig om våra varor och tjänster samt för att göra en begränsad segmentering av kunder, t.ex. baserat på totala inköpssummor. Starzone behandlar inte känsliga personuppgifter med stöd av en intresseavvägning och utför ingen behandling som utgör profilering med stöd av en intresseavvägning.

 

6.4 I vissa fall kan Starzone ha en rättslig förpliktelse att behandla dina personuppgifter. Detta gäller till exempel för den behandling av personuppgifter som vi utför för att kunna uppfylla bokföringslagens krav.

 

  1. Sammanställning av vår personuppgiftsbehandling

Ändamål          Rättslig grund Kategorier av personuppgifter                         Lagringstid

FÖR ATT ADMINISTRERA, UTVECKLA OCH LEVERERA VÅRA VAROR OCH TJÄNSTER SAMT TILLHANDAHÅLLA SUPPORT                         Fullföljande av avtal om köp (försäljningsvillkor)

Namn, adress, telefonnummer samt e-post

Geografisk information

IP-adress, enhetsinformation, logginformation

Två år efter att du senast varit aktiv hos Starzone, till exempel genom att handla hos oss eller kontakta vår kundtjänst

FÖR ATT FÖRSÄKRA OSS OM ATT LAGKRAV EFTERLEVS, SÅSOM BOKFÖRINGSLAGEN   Rättslig förpliktelse

Namn, adress, telefonnummer samt e-post

Geografisk information

IP-adress, enhetsinformation, logginformation

Så länge vi är skyldiga att lagra uppgifterna enligt tillämplig lag

FÖR ATT MARKNADSFÖRA FRIFAKTURA OCH VÅRA SAMARBETSPARTNERS ELLER KONCERNBOLAGS VAROR OCH TJÄNSTER GENOM POST, E-POST, TELEFON OCH SMS/MMS       Intresseavvägning

Namn, adress, telefonnummer samt e-post

Geografisk information

IP-adress, enhetsinformation, logginformation

Två år efter att du senast varit aktiv hos Frifaktura, till exempel genom att handla hos oss eller kontakta vår kundtjänst

FÖR ATT ADMINISTRERA DITT KONTOINNEHAV, GE DIG MÖJLIGHET ATT FÅ INDIVIDANPASSADE ERBJUDANDEN SAMT MÖJLIGGÖRA RIKTAD KOMMUNIKATION VIA POST, E-POST, TELEFON ELLER SMS/MMS               Fullföljande av avtal om Frifakturakonto

Namn, adress, telefonnummer samt e-post

Geografisk information

IP-adress, enhetsinformation, logginformation Betalningsuppgifter

Kundnummer

Information om hur du använder vår webb, om vilka av våra erbjudanden du varit intresserad av, vilka av våra nyhetsbrev du interagerat med och vilka av våra event du anmält dig till

Uppgifter om dina inköp

Information om ditt kontoinnehav

Så länge du har ett konto i Starzone Webshop.

  1. Profilering

8.1 Starzone kan behandla dina personuppgifter genom profilering om du är Kontoinnehavare. Om du är Kontoinnehavare analyseras information om hur du använder vår webb, om vilka av våra varor, tjänster och erbjudanden du varit intresserad av, vilka av våra nyhetsbrev du interagerat med och vilka av våra event du anmält dig till, uppgifter om dina inköp och information om ditt kontoinnehav för att tillhandahålla dig erbjudanden som vi tror passar dig och för att bjuda in dig till event vi tror att du skulle vilja gå på.

 

8.2 Du kan närsomhelst invända mot behandling av personuppgifter genom profilering. Detta gör du genom att ringa Starzones kundtjänst eller genom att kontakta info@starzone.com. När Starzone har mottagit din anmälan kommer Starzone att upphöra med att behandla dina personuppgifter för detta ändamål.

 

  1. Hur länge sparar vi uppgifter om dig?

9.1 Dina personuppgifter sparas endast så länge som det finns ett behov av att spara dem för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för i enlighet med denna Integritetspolicy. Starzone kan komma att spara uppgifterna längre om det behövs för att följa lagkrav eller för att bevaka Starzones rättsliga intressen, t.ex. om det pågår en juridisk process.

 

9.2 9.2 Starzone sparar uppgifter om kunder i högst 24 månader efter det att kunden senast genomfört ett köp eller på annat sätt integrerat med Starzone.

 

9.3 Starzone sparar uppgifter om Kontoinnehavare så länge Kontoinnehavaren har ett konto i Starzone Webshop.

 

  1. Vem lämnar vi ut personuppgifter till?

10.1 Starzone kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part, såsom till Starzones koncernbolag och andra samarbetspartners samt leverantörer av kort- och kommunikationstjänster. Starzone kan även komma att lämna ut dina uppgifter till företag som tillhandahåller tjänster för adressuppdateringar för att säkerställa att vi har rätt adressuppgifter till dig.

 

10.2 Tredje part som Starzone lämnar ut information till eller på annat sätt tillhandahåller information om en kund eller Kontoinnehavare får endast använda informationen i syfte att sälja och marknadsföra Starzones och Starzones samarbetspartners och koncernbolags tjänster och produkter eller i syfte att leverera tjänster med anknytning till Starzones avtal med dig som kund eller Kontoinnehavare. Om du ansöker om en kredit vid köp av en vara eller tjänst kan dina uppgifter komma att lämnas ut till kreditupplysningsföretag.

 

10.3 Personuppgifter kan vidare komma att lämnas ut av Starzone om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata Starzones rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier och andra säkerhets- eller tekniska problem.

 

10.4 Starzone kan komma att överföra dina personuppgifter till land utanför EU/EES, om någon av Starzones leverantörer eller samarbetspartners befinner sig där. Om personuppgifter överförs till något land utanför EU/EES, kommer Starzone vidta åtgärder för att se till att personuppgifterna fortsätter vara skyddade och även vidta de åtgärder som krävs för att på lagligt sätt överföra personuppgifter till länder utanför EU/EES.

 

10.5 Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till tredje part om vi inte har ditt tillstånd till det.

 

  1. Ändring av integritetspolicy

11.1 Starzone har rätt att när som helst ändra Integritetspolicyn. Starzone kommer att med rimlig varsel underrätta dig vid ändringar av Integritetspolicyn. Om du inte godtar ändringarna har du rätt att säga upp avtalet med Starzone innan den ändrade Integritetspolicyn träder ikraft. Du säger upp avtalet genom att kontakta Starzone.

 

  1. Skyddet av dina personuppgifter

Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Starzone har därför vidtagit de säkerhetsåtgärder som behövs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering.

 

  1. Dina rättigheter

13.1 Starzone ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

 

13.2 Starzone kommer på din begäran eller på eget initiativ att rätta, avidentifiera, radera eller komplettera uppgifter som upptäcks vara felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

 

13.3 Du har rätt att av begära

 

  1. Tillgång till dina personuppgifter. Det innebär att du har rätt att begära ett registerutdrag över den behandling som vi genomför avseende dina personuppgifter. Du har även rätt att få en kopia av de personuppgifter som behandlas. Du har rätt att en gång per kalenderår, genom en skriftligt undertecknad ansökan, kostnadsfritt erhålla ett registerutdrag från om vilka personuppgifter som finns registrerade om dig, ändamålen med behandlingen och till vilka mottagare uppgifterna har lämnats eller ska lämnas ut. Du har även rätt att i registerutdraget få information om var uppgifterna har hämtats ifrån om personuppgifterna inte har samlats in från dig, förekomsten av automatiserat beslutsfattande (inklusive profilering) samt den förutsedda period under vilken uppgifterna kommer att lagras eller kriterierna som används för att fastställa denna period. Du har vidare rätt att i registerutdraget få information om dina övriga rättigheter som anges i denna punkt.

 

  1. Rättelse av dina personuppgifter. Vi kommer på din begäran att så snabbt som möjligt rätta de felaktiga eller ofullständiga uppgifter vi behandlar om dig.

 

  1. Radering av dina personuppgifter. Det innebär att du har rätt att begära att dina personuppgifter tas bort om de inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Det kan dock finnas lagkrav på att vi inte omedelbart får radera dina personuppgifter i exempelvis bokförings- och skattelagstiftning. Vi kommer då att avsluta den behandling som görs för andra ändamål än att följa lagstiftningen.

 

  1. Begränsning av behandling. Det innebär att dina personuppgifter markeras så att de endast får behandlas för vissa avgränsade ändamål. Du kan bland annat begära begränsning när du anser att dina uppgifter är felaktiga och du har begärt rättelse enligt punkt 12.3 b). Under tiden uppgifternas korrekthet utreds kommer behandlingen av dem att begränsas.

 

13.4 Starzone kommer att underrätta varje mottagare till vilken personuppgifterna har lämnats ut enligt punkten 10 ovan om eventuella rättelser eller radering av uppgifter samt begränsning av behandling av uppgifter.

 

13.6 Du har rätt att invända mot personuppgiftsbehandling som utförs med stöd av en intresseavvägning. Om du invänder mot sådan behandling kommer vi enbart att fortsätta behandlingen om det finns berättigade skäl till behandlingen som väger tyngre än dina intressen.

 

13.7 Om du inte vill att behandlar dina personuppgifter för direkt marknadsföring har du alltid rätt att invända mot sådan behandling genom att skicka ett mail till info@starzonesports.com. När har vi mottagit din invändning kommer vi att upphöra med att behandla personuppgifterna för sådant marknadsföringsändamål.

 

13.8 Du har rätt att inge eventuella klagomål angående behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen.

 

  1. Cookies

När du besöker vår hemsida använder vi cookies, du hittar mer information om hur vi behandlar cookies i vår cookiepolicy.

 

  1. Kontaktinformation

15.1 Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om denna Integritetspolicy, behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag. Vår kontaktinformation hittar du nedan.

 

Starzone Sports AB

Blåbärsvägen 24

186 45 Vallentuna

info@starzonesports.com