Nyheter

Nytt avtal med Tullinge Hockey

Nytt partnerskap med Tullinge Hockey

StarZone Sports presenterar stolt Tullinge Hockey som ny helhetspartner  för utveckling av förening, ledare och spelare inom Tullinge Hockey.

Starzone kommer tillsammans med styrelse och alla duktiga ledare i Tullinge Hockey bygga upp en ”läroplan” med fokus på individuell teknikutveckling. Samarbetet innefattar teknikträning, utveckling av tränare, Camper samt Akademi.

Avtalet är skrivet på 1+1 år med en långsiktig ambition att tillsammans utveckla Tullinge som förening och göra ishockeyn i Tullinge än mer rolig och attraktiv. ”I en kommentar säger VD, Thomas Eriksson. Vi är glada och stolta att Tullinge valt Starzone som partner för att utveckla Tullinge Hockey. Särskilt roligt tycker vi att det är att Tullinges styrelse vill och vågar tänka nytt för att ta nästa steg i sin utveckling. Vårt sätt att arbeta bryter gamla mönster hur vi utvecklar hockeyspelare och människor och det är väldigt inspirerande att få jobba med en förening som delar samma vision.

Mattias Gidlund, Styrelseordförande i Tullinge Hockey kommenterar avtalet enligt; Styrelsen i Tullinge Hockey har en hög ambition att lokalt i Tullinge erbjuda en träning som innehåller både rätt pedagogik och rätt ledarskap. Att kontinuerligt få hjälp av en extern partner för att stötta våra ideella ledare känns som rätt steg för att fortsätta utveckla vår verksamhet.

För mer information:

Tullinge Hockey Mattias Gidlund, ordforande@ttphc.se

Starzone Sports Thomas Eriksson, thomas@starzonesports.com,