Nyheter

Starzone Sports får uppdrag som Utvecklingsansvarig för AIK Hockey

Starzone Sports är glada och stolta att presentera att AIK Hockey valt Starzone som partner av individuell spelarutveckling inom AIK Hockey.

Starzone kommer att leverera skillsträning från A-lag, junior ner till ungdomslag med kontinuitet under säsongen 2017/18 och avtalet på ett år är första steget i ett samarbete med en långsiktig ambition.

Uppdraget kommer att påbörjas den 1 augusti 2017.

I en kommentar säger Mattias Valente, avtalsansvarig hos Starzone Sports. Det är mycket glädjande att AIK Hockey valt oss som leverantör av teknikträning och utveckling. AIK Hockey är ett av Sveriges starkaste varumärken och att dom valt Starzone visar att våra tjänster och kompetens ligger i framkant. Vi ser att efterfrågan på att få professionell hjälp av teknikträning som kompletterar ordinarie lagträning ökar.

 Text från AIK hockeys hemsida:

 AIK Ishockey har gjort klart med Mattias Valente och Starzone Sports som ny utvecklingsansvarig i föreningen. – Detta kommer att säkerställa en högre utbildningsnivå för hela AIK Ishockey, säger Anders Gozzi.

Mattias Valente och Starzone Sports har tecknat ett årsavtal med AIK Ishockey som utvecklingsansvarig. AIK Hockeys sportchef, Anders Gozzi, är glad över avtalet.

– Vi är jätteglada att vi får in ytterligare en duktig tekniktränare i vår verksamhet. Detta kommer att säkerställa en högre utbildningsnivå för hela AIK Ishockey.

 

För mer information, kontakta:

Avtalsansvarig Mattias Valente

mattias@starzonesports.com

070- 978 78 55