Starzone Sports AB

Pressrelease Starzone Sports AB

star-zone-facebook-2

Hockeyfabriken och Swedish Hockey Training är mycket stolta att presentera en sammanslagning under namnet Starzone Sports AB.

Starzone Sports blir en av Sveriges största och mest kompletta ishockeyaktörer  inom utveckling av spelare, lag och föreningar. Med mer än 14 Camper som kommer genomföras under säsongen 2016/17, flera föreningssamarbeten samt mer än 30 spelare som coachas individuellt så etablerar sig Starzone Sports som en marknadsledande leverantör i Sverige med ambition att bli den ledande globala leverantören av tjänster inom ishockey.

Starzone Sports AB kommer från start ha ett brett utbud av produkter och tjänster såsom:

  • Camper året runt i Sverige, Lettland och USA
  • Online tjänster för coacher, lag och föreningar
  • Ett Akademiprogram för spelare
  • En unik Coachakademi för unga coacher med ambition att arbeta heltid med ishockey
  • Föreningsutveckling, såväl sportsligt som affärsmässigt.

Som VD i det nya bolaget kommer Thomas Eriksson (fd. VD i Hockeyfabriken) tillträda. Gustav Wallner (fd. VD i Swedish Hockey Training) kommer vara Ordförande i det nya bolaget. Tillsammans har Starzone Sports AB 6 anställda och en stor mängd externa instruktörer som medverkar på Camper.

I en kommentar säger Thomas Eriksson, “Hockeyfabriken och Swedish Hockey Training är två ledande aktörer som delar samma värderingar och som båda har en ambition att växa för att bli den marknadsledande aktören inom ishockey”. Jag och Gustav har tidigare spelat tillsammans i AIK och det ska bli väldigt roligt att nu får bygga ett starkt bolag tillsammans”.

Gustav Wallner säger “När diskussionen inleddes så blev det snabbt klart att vi kompletterande varandra och att ett sammangående skapar förutsättningar att skapa ett bolag som snabbt kan göra ett starkt avtryck i ishockeyvärlden.

Om Hockeyfabriken:

Hockeyfabriken grundades 2010 av Thomas Eriksson i syfte att utveckla och optimera coachers, lags och föreningars förmåga att återvinna kunskap genom enkla och moderna verktyg. Sedan 2010 har Mattias Valente, Henrik Törmä, Emil Walldén och Johan Lundmark kommit in som delägare och ett flertal samarbeten med föreningar och lag, exempelvis Wings HC och HA74 har etablerats. Man genomför Föreningscamper under lov samt egna Sommarcamper under varumärkena American Hockey Exchange och Swedish Hockey Exchange.

Läs mer på www.hockeyfabriken.se.

Om Swedish Hockey Training:

Swedish Hockey Training grundades 2015 av Gustav Wallner och driver Sveriges äldsta Juniorcamp ”Hockey Camp Sweden” som grundades redan 1993. Idag är Hockeycamp Sweden en av Sveriges största Camper med spelare från hela världen. Ett flertal av camp deltagarna har b.la varit spelare som tvillingarna Sedin, Anze Kopitar, Rickard Rakell, Loui Ericksson, Oliver Kyllington, Alexander Fällström, William Fällström, Jesper Bratt, och Dmytro Timashov. Utöver Hockeycamp Sweden har Gustav Wallner under de sista åren haft viktiga föreningsuppdrag i exempelvis, SDE, Lidingö Vikings, Nacka HK, Täby HC och nu senast Spånga HC.

Läs mer på http://www.hockeycamp-sweden.com.

 

För mer information om denna pressrelease, kontakta:

Thomas Eriksson                +46701 47 83 84                      thomas@starzonesports.com

Gustav Wallner                   +46768 10 20 68                      gustav@starzonesports.com

Pressrelease som fil: pressrelease-starzone-sports-ab

 

Om Starzone Sports AB:

Adress: Engelbrektsvägen 54, 186 46 Vallentuna

Hemsida: www.starzonesports.com

Telefon: + 46 701 47 83 84

Facebook: https://www.facebook.com/starzonesportsab

Instagram: https://www.instagram.com/starzonesports/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *