Camper

Vallentuna Hockey väljer Starzone Sports som leverantör av Höstlovscamp

Starzone Sports får förtroende att genomföra Höstlovscamp i Vallentuna

Vallentuna Hockey har valt Starzone Sports som ny leverantör av Höstlovscamp i Vallentuna. Första Campen kommer genomföras 1-3 november (onsdag-fredag) och är startskottet på det nya samarbetet kring Camper för spelare i Vallentuna och närliggande kommuner.

I en kommentar säger Radko Bürger som ansvarat för upphandlingen, Starzone har lång erfarenhet och en organisation med mycket kunskap för att leverera en Camp med högsta kvalitet. Utöver det har det varit viktigt för Vallentuna att hitta en partner som har rätt affärsmodell så att föreningen och vår partner tillsammans kan utvecklas över tid. Vi är glada att vi nu kan genomföra den första Campen tillsammans.

Thomas Eriksson, CEO på Starzone Sports säger. Vi är stolta att Vallentuna valt oss som partner för sina Camper och vi ser fram emot att få genomföra den första Höstlovscampen om några veckor. Vallentunas beslut att välja oss som leverantör visar att vi har rätt bemanning utifrån kunskap samt att vår affärsmodell där vi ger tillbaka till våra föreningar vi samarbetar med är ett vägvinnande koncept.

För mer information, kontakta:
Radko Bürger: +46(8)522 107 02
Thomas Eriksson: +46 701 47 83 84